Dette site bruger cookies

PsykologCompagniet

PsykologCompagniet tilbyder psykologiske undersøgelser og rådgivning vedrørende udviklingsforstyrrelser, problemskabende adfærd, kriminalitet og vanskeligheder i det psykiatriske felt.

Rådgivningen handler ofte om praktisk etik og menneskesyn i forhold til institutioner på det sociale område og handicapområdet. PsykologCompagniet har særlig viden om og erfaring med håndtering af problemskabende adfærd.

PsykologCompagniet arbejder tæt sammen med StøtteCompagniet, som tilbyder forskellige støttende pædagogiske indsatser.
PsykologCompagniet er leverandører til VISO, blandt andet i sager vedrørende problemskabende adfærd hos mennesker med ADHD, autisme og socialt udsatte børn, unge og voksne.

Besøg PsykologCompagniet her

 

Bo Hejlskov Jørgensen

"Bo Hejlskov Jørgensen må nok siges at være en af de personen som specifikt har mest særviden - også omkring dyspraksi - hvor hans fokus er meget på hvorledes professionelle håndterer problemskabende adfærd. Ofte er det jo primært lærere/pædagoger/forældre som typisk oplever en adfærd som negativ, mens barnet for det meste ikke oplever sin adfærd som problematisk, men mer som et udtryk for den vanskelighed som barnet har."  -Leif Grieffelde, Psykolog aut.

Yderligere information