Foreningen afholder hvert år et antal arrangementer for familier med børn med Dyspraksi. Beretninger og billeder fra div. arrangementer vil blive lagt op her.

 

Sommerfesten er veloverstået og der planlægges i øjeblikket forårsfest.

 

Der har været afholdt forældreaftener med temaer bl.a. skolestart og taletræning. Disse arrangementer har været ganske succesfulde og vi bestræber os på at kunne fortsætte med at lave dem et par gange om året. 

 

Tidligere har der været arrangeret kurser for forældre og fagfolk. Vi har haft svenske talepædagoger ovre og tale om træningsmaterialet "praxis", og ligeledes har vi haft stor glæde af de mere generelle Dyspraksi-kurser som fagfolk fra Århus taleinstittut har afholdt i samarbejde med foreningen. Der planlægges ingen kurser i øjeblikket. 

 

Forældre grupper/netværk

Man har, som forældre, ofte brug for at dele oplevelser og udveksle erfaringer. Vi har derfor prøvet at samle vores interesserede medlemmer i mindre grupper, hvori man kan inspirere hinanden og måske få nye ideer.

Som nyt medlem har man ligeledes ofte brug for denne sparring, og hvad kunne være bedre end med forældre, som har stået i samme situation og måske endda i samme kommune?

Der er allerede oprettet 3 grupper, og det er tiltænkt, at lave grupperne på max 7 personer. Møderne skal holdes privat hos gruppens medlemmer, og det er gruppens eget valg, hvor stort aktivitetsniveauet skal være.

Hvis du har lyst til at indgå en sådan en gruppe, så send mig en mail med følgende oplysninger:

Navn:
Adresse:
Kontakt e-mail:
Barnets navn:
Barnets alder:
Alder på barnet ved diagnosen:
Har du lyst til at koordinere møderne for din gruppe samt være gruppens kontaktperson?

Send oplysningerne til: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Lydbyggeren

Dyspraksiforeningen deltager i  arbejdet med at udvikle et dansk træningssystem for børn med verbal dyspraksi kaldet Lydbyggeren. Indtil  videre består Lydbyggeren af tre elementer et lille hæfte med træningsforslag, en plakat med de vigtigste lyde i det danske sprog og et interaktivt træningsværktøj med spilleplader og lyde. Alle delene findes på hjemmesiden www.lydbyggeren.dk.

 

 

Yderligere information