Dette site bruger cookies

Foredrag 2. september 2019: Sanseintegration - Foredrag om sansesystemet og udfordringer med dette

Dyspraksiforeningen afholder foredrag om sansesystemet og udfordringer med dette, v. Ergoterapeut Stine B. Nielsen.

Vi har alle et sansesystem der er forskelligt sammensat fra andres mennesker og derfor reagerer vi alle på forskellige måder i forskellige situationer. At blive bevidst om det og derudfra kunne hjælpe sine egne eller andres børn (pædagoger, lærere mm) gøres bedst ved at afprøve sansestimuli på egen krop.

Stine vil give os indsigt i hvad sansesystemet er, hvorfor det har så stor betydning for hvem vi er, hvordan og hvorfor vi vælger at gøre det vi gør i vores hverdag. Stine vil fortælle om, hvordan det vurderes hvorvidt et barn har sansemæssige udfordringer. Stine vil også komme med helt praksisnære ideer til hvordan sanseudfordringer kan afhjælpes.

Foredraget vil være en blanding af teori og praksis.


Streaming

Der vil blive streamet live fra foredraget, i facebook-gruppen "Dyspraksiforeningen - Livestreaming", men da foredraget også indeholder praktiske øvelser og demonstrationer anbefales det at være tilstede.


Forplejning

Foreningen vil servere mad og drikke, gratis.

Tilmelding

Tilmedling foregår via dette link og er gratis for foreningens medlemmer. Foredraget koster 150 .- for ikke-medlemmer af foreningen, som kan tilmelde sig via samme link

Yderligere information