Dette site bruger cookies

Foredrag: Verbal Dyspraksi, de seneste videnskabelige publikationer og forløbsbeskrivelsen. (Fyn) - 4. nov 2018 kl. 11:00

Forløbsbeskrivelsen

Foredrag 4/11 - 2018 kl 11:00 på Fyn

I oktober 2017 udgav Socialstyrelsen Forløbsbeskrivelsen, som skitserer hvilke overvejelser man bør gøre sig ved mistanke om, at et barn har verbal dyspraksi, og hvordan kommuner kan tilrettelægge et forløb tilpasset det enkelte barn. I et godt forløb er det helt centralt, at der er samarbejde med højt specialiserede vidensmiljøer, tværfagligt samarbejde, en netværksbaseret tilgang og intervention baseret på motorisk læring.

Forløbsbeskrivelsen har stort potentiale som vejledning til kommunerne og er god at kende til, som forælder eller fagperson til et barn med verbal dyspraksi.

I dette foredrag vil speciallæge i øre-næse-halssygdomme Gohar Nikoghosyan-Bossen fortælle om detaljerne i Forløbsbeskrivelsen samt fortælle om den nyeste forskning på området verbal dyspraksi.

Om foredragsholderen
Speciallæge i øre-næse-halssygdomme Gohar Nikoghosyan-Bossen er ansat som Afdelingslæge på Neurologisk Foniatrisk Klinik, Bispebjerg Hospital.
Gohar er desuden indehaver af Speaker's Clinic, som er en privat klinik med speciale i foniatri.

Gohar Bossen

Gohar har stor erfaring med udredning og diagnosticering af oral- og verbal dyspraksi.

 

Foredraget startes med en kort fortælling fra Christian Kjær Jørgensen på 20 år, med verbal og motorisk dyspraksi. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til Christian.


Praktisk


Bemærk: Dette foredrag foregår på vestfyn.

Medlemmer kan medtage, de til barnet knyttede fagpersoner gratis.
Personer som ikke er medlem af foreningen kan deltage mod betaling. (150kr)
Medlemmerne har modtaget invitation til gratis deltagelse via email.


Ikke-medlemmer kan tilmelde sig ved at trykke på nedenstående knapDer vil blive serveret kaffe og kage.

 

Bemærk dørene lukkes kl 11:10.

 

Yderligere information