Dette site bruger cookies

Dobbeltforedrag 14. September 2015

Rettigheder ift dyspraksi, v/Inge Louv 

Den lægefaglige viden om Dyspraksi og diagnosticeringen af lidelsen i Danmark, v/Gohar Bossen

Det foregår mandag den 14. september 2015

Arrangementet er gratis og er henvendt til medlemmer af foreningen. Plads til fagfolk kan reserveres/ønskes ved tilmelding.

 

 Update: Arrangementet er nu udsolgt og der er oprettet en venteliste. Personer på ventelisten ville få direkte besked hvis der bliver plads. Hvis der kommer mange på venteliste, overvejer vi at gentage dette arrangement snarest.

 

Foredragsholdere:

Inge Louv er socialrådgiver og erfaren handicapkonsulent og vil fortælle om reglerne for bl.a. tabt arbejdsfortjeneste, talepædagogisk hjælp, merudgifter, hjælpemidler som fx stimulationsganeplade, ergo- og fysioterapi og støtte i dagtilbud og skole. Der kan stilles spørgsmål undervejs. Se mere om hende her: http://www.ingelouv.dk/

 

 

Gohar Bossen er afdelingslæge på Foniatrisk klinik, Neurologisk afdeling N på Bispebjerg Hospital. Hun vil komme ind på behandlingsforløbene kort og vil fokusere på de gode forløb i nogle kommuner. Der vil være videoklip med som demonstrerer den verbale dyspraksi. Der kan stilles spørgsmål undervejs.

 

Foreningens medlemmer har modtaget en invitation via en separat mail.
Er du medlem og har ikke modtaget en invitation, kontakt: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

Yderligere information